GO-EXPRESSIE EN GO-MEDIA & DESIGN

Bij Go-Expressie combineer je leren met creatief bezig zijn. Gedurende het programma maak je kennis met verschillende disciplines in de beeldende kunst. Een aantal keer per jaar gaan we met elkaar op excursie. Wie zich creatief wil uiten krijgt alle kans bij Go-Expressie. 
In je lesrooster staan wekelijks een aantal uren expressie ingepland. Bij de Go-Expressie is volop tijd om dieper in te gaan op de verschillende kunstvakken zoals dans, film & fotografie , mode en beeldende vakken. Je leert niet alleen naar kunst kijken, maar het is vooral ook veel doen. Tijdens excursies bezoeken we de mooiste plekken van Nederland. We gaan met jullie naar het theater en bezoeken steden om musea en architectuur te bekijken.

Voor Go-Expressie en Go-Media & Design gelden geen speciale toelatingseisen. Iedereen met een mavo-, havo- of vwo-advies kan zich hiervoor inschrijven. 

MODULE GO-DANS

Kies je voor Go-Expressie, dan krijg je een aantal keer per jaar de gelegenheid om te kiezen voor de module Go-Dans. 

Houd je van bewegen op muziek en word je helemaal happy als je aan het dansen bent? Bij dans staan ervaren dansdocenten voor je klaar om je te trainen in verschillende dansstijlen. De lessen worden gegeven door Jorien Boot van dans- en balletschool Jorien Boot. GO-MEDIA & DESIGN

Zit jij vol met originele ideeën en denk je in kleuren, bewegingen en beelden? Dan sta je vast te popelen om hier iets mee te doen. Bij de lessen Go-Media & Design draait het om film & fotografie, maar ook om vormgeving en ontwerpen. 

Je leert digitaal vormgeven en mediaproducties voor te bereiden en uit te voeren. Daarnaast maak je ook kennis met het ruimtelijk ontwerpen en vormgeven van objecten. En je krijgt les van professionele gastdocenten. Je gaat bijvoorbeeld Northgo-TV maken, alle leerlingen van Go-Media & Design hebben in deze eigen productie hun eigen rol. 

*De lessen vinden plaats tijdens schooltijd (08:30-16:00)