GO-EXPRESSIE EN GO-MEDIA & DESIGN

Bij Go-expressie combineer je leren met creatief bezig zijn. Gedurende het programma maak je kennis met verschillende disciplines in de beeldende kunst. Een aantal keer per jaar gaan we met elkaar op excursie. Je kunt allround expressieklas volgen, maar je hebt ook de mogelijkheid je te specialiseren.

GO-EXPRESSIE

Wie zich creatief wil uiten krijgt alle kans bij allround expressie. 
In je lesrooster staan wekelijks een aantal uren expressie ingepland (zie schema). Bij de allround expressieklas is volop tijd om dieper in te gaan op de verschillende kunstvakken zoals dans, film & fotografie en beeldende vakken. Je leert niet alleen naar kunst kijken, maar het is vooral ook veel doen. Tijdens excursies bezoeken we de mooiste plekken van Nederland. We gaan met jullie naar het theater en bezoeken steden om musea en architectuur te bekijken.

MODULE DANS


Kies je voor Go-Expressie, dan krijg je een aantal keer per jaar de gelegenheid om te kiezen voor de module Dans.

Houd je van bewegen op muziek en word je helemaal happy als je aan het dansen bent? Bij dans staan ervaren dansdocenten voor je klaar om je te trainen in verschillende dansstijlen. De lessen worden gegeven door Jorien Boot van dans- en balletschool Jorien Boot. GO-MEDIA & DESIGN

Ben jij creatief en heb je oog voor mooie dingen? 

In deze klas draait het om film & fotografie, maar ook om vormgeving en ontwerpen. Het Northgo College beschikt over hele goede apparatuur en de docenten hebben behoorlijk wat expertise op het gebied van art direction en filmmontage. Bij media ga je je eigen filmproductie maken. Bij design leer je ontwerpen, hoe je je ontwerp kunt uitvoeren en je leert een eigen stijl creëren.

Lessentabel Go-Expressie en Go-Media & Design

Go-expressie*  Go-Media & Design*
 5 uur allround expressie per week  3 uur media & designlessen per week
   2 uur allround expressie per week

*De lessen vinden plaats tijdens schooltijd (08:30-16:00)